Telefon: +381 11 303 7000; +381 11 440 9982

Radno vreme: Radnim danima od 09:00h do 19:00h

Banka matičnih ćelija u Srbiji

Specijalna ponuda

Sačuvajte matične ćelije vaše bebe i iskoristite specijalnu ponudu koja traje do 30.04.2019. godine! Iskoristite specijalnu ponudu i sačuvajte matične ćelije vaše bebe na period od 20 godina po specijalnoj ceni od 1490€!

Ali to nije sve! Ukoliko se pak odlučite na period čuvanja od 25 godina i tu imamo specijalnu ponudu za Vas! Čuvanjem matičnih ćelija na period od 25 godina po specijalnoj ceni od 1690€  dobijate  poklon genetički test na alergije. Više o samom testu možete pročitati na http://www.medigen.rs/geneticki-test-za-decu 

Najveća banka matičnih ćelija u Velikoj Britaniji!

Future Health banka matičnih ćelija predstavlja najveću banku u Velikoj Britaniji sa preko 125 000 obrađenih i sačuvanih uzoraka matičnih ćelija. Za čuvanje matičnih ćelija u Future Health banci se odlučilo preko 75 000 porodica iz 75 različitih zemalja. Budite bezbrižni jer se krv iz pupčanika vaše bebe nalazi u sigurnim i iskusnim rukama.

Čuvanje matičnih ćelija u Velikoj Britaniji ili Švajcarskoj!

Future Health je jedina banka matičnih ćelija u Britaniji koja poseduje dve akreditovane laboratorije za obradu i čuvanje matičnih ćelija. Budući roditelji kod nas imaju jedinstvenu mogućnost odabira zemlje u kojoj žele da čuvaju matične ćelije svoje bebe.

Prilikom potpisivanja ugovora, potrebno je da naznačite da li želite da čuvate matične ćelije Velikoj Britaniji ili Švajcarskoj banci matičnih ćelija. Obe banke matičnih ćelija su u potpunosti akreditovane i sertifikovane po najvišim standardima.

Izdvajamo matične ćelije - uzorak je odmah spreman za korišćenje!

Future Health banka matičnih ćelija prema važećim preporukama dobre medicinske prakse isključivo čuva matične ćelije koje su u prethodnom postupku prošle kroz proces izdvajanja matičnih ćelija. Jedinice pune krvi iz pupčanika su komplikovanije za primenu u terapiji matičnim ćelijama. Američki FDA izdaje dozvolu za rad samo onim bankama koje čuvaju matične ćelije koje su prethodno izdvojene i obrađene. U slučaju transplantacije matičnim ćelijama naši uzorci su odmah spremni za korišćenje!

Naši uzorci su prihvaćeni na svim evropskim klinikama!

Future Health banka matičnih ćelija strogo prati evropske direktive po pitanju čuvanja matičnih ćelija iz krvi i tkiva i samim tim garantujemo najviši mogući nivo kvaliteta obrade i dugoročnog čuvanja matičnih ćelija. Future Health banka matičnih ćelija je banka sa najviše akreditacija na svetu. Akreditacija banke matičnih ćelija obezbeđuje da su naši uzorci prihvaćeni od strane svih evropskih klinika za transplantaciju matičnim ćelijama. U slučaju potrebe za transplantacijom i primenom matičnih ćelija, uzorak matičnih ćelija se šalje direktno klinici za transplantaciju. Ukoliko banka matičnih ćelija nije akreditovana, klinike za transplantaciju neće biti u mogućnosti da prihvate uzorak matičnih ćelija.

Transport uzoraka do svih klinika na svetu je uključen u cenu!

Budući da je transport uzoraka matičnih ćelija zahtevan i skup, Future Health banka matičnih ćelija će u slučaju potrebe za svoje klijente, transportovati uzorak do bilo koje klinike na svetu – potpuno besplatno!

Iskustvo i stručnost su na našoj strani!

Banka matičnih ćelija Future Health osnovana je 2002. godine, posle 3 godine obimnih naučnih istraživanja.

Future Health je prva privatna banka matičnih ćelija u svetu koja je sertifikovana i licencirana kao banka humanih tkiva od strane britanskog Ministarstva zdravlja 2004. godine,u skladu sa novim direktivama za ćelije i tkiva Evropske unije.

Finansijska snaga kompanije!

Future Health Guarantee Company (kompanija garant) osnovana je sa ciljem da pruži dodatnu finansijsku sigurnost uzoraka sačuvanih u banci matičnih ćelija i predstavlja osiguranje da kompanija Future Health ikada postane insolventna.

Veličina i godine poslovanja garantuju roditeljima sigurno i dugoročno čuvanje uzoraka.