Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Buduće mame, odmah zakažite čuvanje matičnih ćelija za svoju bebu

28 Jun 2017
matične ćelije popust 20%

O nekim stvarima ne vredi brinuti unapred, ali zdravlje najmlađih nije jedna od njih. Upravo zbog toga je, uz sve pripreme koje se podrazumevaju pred dolazak na svet novog člana porodice, važno obezbediti mu i zalog za buduće zdravlje i to u vidu čuvanja matičnih ćelija.

Ne postoji bolji način da zdravlje svojih najmilijih obezbedite na duge staze, jer se matičnim ćelijama leči više od 80 bolesti, između ostalog leukemija, mnogi tipovi malignih tumora, razni tipovi anemije… Pritom čuvanjem matičnih ćelija obezbeđujete ne samo svoju bebu kojoj i pripadaju, nego i njenu braću i sestre, jer su oni najčešće kompatibilni primaoci transplantacije.

Iako su prednosti čuvanja matičnih ćelija vaše bebe jasne, odabir banke nije jednostavan jer ih na tržištu ima mnogo.

Međutim, treba da imate u vidu da savremena medicinska praksa preporučuje isključivo čuvanje matičnih ćelija koje su prethodno prošle kroz proces izdvajanja iz krvi pupčanika, ali tu uslugu nudi retko ko na tržištu.

Srećom, Medigen je tu za vas, kao i naš partner Future Health banka koja skladišti čiste uzorke matičnih ćelija koji su u svakom trenutku spremni za korišćenje.

To nije jedini razlog zbog kog poverenje treba da ukažete upravo nama. Naime, mi vam nudimo i poseban popust od čak 20 odsto na čuvanje matičnih ćelija + 20 godina čuvanja + 20.000 evra za slučaj da je vašim najbližima potrebno lečenje matičnim ćelijama i to u klinici po vašem izboru.

Samo u Medigenu ne morate da platite apsolutno ništa prilikom prijavljivanja za čuvanje matičnih ćelija. Dakle, ako vam je termin za porođaj primera radi u decembru, vi već sad možete potpuno besplatno da rezervišete svoj paket za čuvanje uzorka matičnih ćelija po promotivnoj ceni i to popunjavanjem jednostavnog upitnika na ovom linku: http://www.medigen.rs/cuvanje-maticnih-celija

Ništa nam ne morate platiti unapred, nego tek kad se matične ćelije vaše novorođene bebe deponuju u banku i utvrdi njihov tačan broj i to po ceni jedinstvenoj na tržištu – svega 1.420 evra za čuvanje matičnih ćelija u trajanju od 20 godina.

Pritom, vi birate u kojoj banci ćete čuvati matične ćelije svoje bebe, budući da Future Health ima svoje laboratorije i u Švajcarskoj i u Velikoj Britaniji, iz kojih će vam, u slučaju potrebe za primenom matičnih ćelija, uzorak poslati direktno onoj klinici koju ste odabrali za transplantaciju. Mi vam pružamo podršku i u tom slučaju i u okviru promotivnog paketa obezbeđujemo čak 20.000 evra za tu proceduru, kad god je potrebno.

Kako možete da ostvarite specijalan popust?

Prvo popunite upitnik na ovom linku: : http://www.medigen.rs/cuvanje-maticnih-celija

Takođe, možete pozvati naš call centar na brojeve +381 11 303 7000 i + 381 11 440 9981 i zakazati sastanak svakim radnim danom od 09h-19h. Sačekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Bilo da informacije dostavite putem upitnika ili lično kod nas, dobijate ugovor na potpis i uz njega set za prikupljanje krvi iz krvi pupčanika, kao i uplatnicu za plaćanje izvozne takse Ministarstvu zdravlja. Savetujemo vam da set za prikupljanje krvi iz pupčanika čuvate na sobnoj temperaturi, blizu stvari koje ćete poneti sa sobom na porođaj i od tog trenutka ste spremni za vaš najvažniji dan!

Kad kucne čas…

Kad porođaj krene, uz sve potrepštine koje ste pripremili za porodilište, ponesite i set za prikupljanje matičnih ćelija koji smo vam obezbedili. Obavestite lekara i medicinsko osoblje da ste se odlučili na čuvanje matičnih ćelija i oni će uzorak prikupiti direktno na porođaju.

Zatim nas pozovite na brojeve +381 11 303 7000 i +381 11 440 9981 i mi ćemo bez obzira na to da li je radni dan, vikend ili praznik, preuzeti set i svu dalju brigu o vašem uzorku.

Mi šaljemo uzorak putem ovlašćene kompanije za transport biološkog materijala DHL u Veliku Britaniju ili Švajcarsku, po vašem izboru. Transportni set je obeležen posebnim pakovanjem i ne podleže rentgenskom zračenju.

Sedam dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika, kontaktiraćemo vas kako bismo vam javili preliminarne rezultate o broju matičnih ćelija i tek tad vam poslati instrukcije za plaćanje po promotivnoj ceni.

Trideset dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika u banku matičnih ćelija, ćemo vam poslati sertifikat o broju matičnih ćelija iz krvi pupčanika vaše bebe.

Od tada, mirno spavajte (ako vam beba to dopušta), jer mi brinemo o budućem zdravlju vaše porodice!