Telefon: +381 11 303 7000; +381 11 440 9982

Radno vreme: Radnim danima od 09:00h do 19:00h

poklon sedište za auto

Future Health i robna kuća ''Leto'' poklanjaju Doona sedište za auto!

Kad se spremate za doček bebe, svašta nešto vam je potrebno – i garderobica i flašice i pelene i krevetac... Spisak je ogroman. Jedna od najvećih stavki na njemu, barem prema uticaju na novčanik, su kolica.

Baš zbog toga treba dobro voditi računa u kakva kolica investirate. Potrebno  vam je pouzdano i bezbedno sedište za auto koje se lako transformiše u kolica!

Međutim, to je lakše reći nego učiniti jer je izbor na tržištu ogroman, a stavki na listi potrepština za bebu s vremenom sve duži.

Imajući u vidu s kakvim se dilemama budući roditelji suočavaju, Medigen i banka matičnih ćelija Future Health su u saradnji sa Robnom kućom LETO pripremili neodoljivu ponudu:

  • Budući roditelji koji odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u periodu od 20 godina u Future Health banci, dobijaju vaučer u iznosu od 250 evra za kupovinu u Robnoj kući LETO!
  • Ukoliko, pak, odaberu paket za čuvanje matičnih ćelija  periodu od 25 godina, dobijaju poptuno besplatno IZVANREDNO MULTIFUNKCIONALNO DOONA SEDIŠTE ZA AUTO koje se lako transformiše u kolica i čija maloprodajna vrednost iznosi 365 evra!

Doona kolica / sedište za auto su jedini proizvod koji je prošao sve bezbednosne testove kao auto-sedište i kolica u jednom. Doona se u trenutku transformiše iz auto-sedišta u njihalicu, sistem za nošenje bebe ili kolica, a da beba uopšte ne mora da se pomera iz udobnog sedišta!

Doona je savršena za sve roditelje koji su stalno u pokretu, a može se bez posebnog čekiranja koristiti u avionima. Svi materijali koji su korišćeni u izradi Doona sedišta su testirani i odobreni od strane svih evropskih standarda i regulativa, nemaju nikakve štetne materije.

Baš to su razlozi zbog kojih je Medigen, kao zastupnik najveće banke matičnih ćelija u Velikoj Britaniji, odabrao ovaj korisni poklon za sve roditelje koji odaberu naše usluge.

Future Health je prva privatna banka matičnih ćelija u svetu koja je sertifikovana i licencirana kao banka humanih tkiva od strane britanskog Ministarstva zdravlja 2004. godine,u skladu sa novim direktivama za ćelije i tkiva Evropske unije.

O pouzdanosti i kvalitetu usluga ove banke najbolje govori činjenica da se za njene usluge odlučilo više od 75.000 porodica iz preko 70 zemalja sveta!

Ne možete znati šta nosi dan, a šta noć. Međutim, možete sebi obezbediti miran san, tako što ćete Future Health banci matičnih ćelija poveriti na čuvanje zalog za zdravu budućnost vaše porodice. 

Prijavite se za čuvanje matičnih ćelija svoje bebe POTPUNO BESPLATNO putem ovog linka http://www.medigen.rs/cuvanje-maticnih-celija, a više o proceduri uzimanja, transporta i skladištenja matičnih ćelija na ovom linku: http://www.medigen.rs/banka-maticnih-celija