Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

LIVIA RODA ''sleće'' u vaš dom i saopštava vam srećne vesti: bata ili seka!

09 Februar 2018
Livia roda kaže bata ili seka

Znamo da čitanje rezultata analize krvi iz "komplikovanih" tabela nije najzabavniji način da se razotkrije odgovor na važno pitanje - da li očekujete dečaka ili devojčicu. Zato smo za vas pripremili jedinstven poklon uz koji možete da otkrijete kog je pola vaš budući član porodice!

Otkrijte pol bebe na zabavan način!

Svi budući roditelji koji odaberu najkompletniji neinvanzivni prenatalni test na tržištu – LIVIA, ukoliko žele, mogu dobiti informacije o polu bebe na kućnu adresu i to u zabavnom ljubičastom balonu, uz koji ćete zauvek pamtiti dan kada ste saznali da li ćete dobiti batu ili seku!

Pre svega, treba da odlučite ko će sve prisustvovati tom svečanom činu: samo vi – mama i tata – ili ćete sa budućim bakama i dekama, prijateljima, tetkama, ujacima i stričevima podeliti srećne vesti. Možete organizovati čak i malu tematsku zabavu, kakve su u svetu popularne već nekoliko godina i na kojoj je sve u znaku dečaka i devojčica.

U jednom trenutku, na vrata će vam pozvoniti dostavljač dragocene pošiljke – velikog balona, iz kog će, kada ga probušite, izleteti mnoštvo malih ružičastih ili plavih balona, u zavisnosti od toga kog je pola vaša beba.

Ako ste čitajući ove redove već osetili uzbuđenje i iščekivanje koju nosi taj divni događaj, na pravom ste mestu, jer za vas organizujemo upravo takvo saopštavanje rezultata analiza!

Prednosti Livia prenatalnog testa

To je samo jedna od mnoštva prednosti koje nosi prenatalni test LIVIA, a najvažnija je ta, da uz njega možete mirno uživati u iščekivanju prinove, znajući da je sa vašom bebom sve u redu. Naime, trudnice na osnovu široko rasprostranjenih dabl i tripl testova često dobijaju lažno pozitivne rezultate na neke od najčešćih hromozomskih poremećaja bebe, zbog čega im se savetuju invanzivne metode prikupljanja uzoraka za analizu, poput amniocenteze koja je ne samo bolna, nego i potencijalno opasna. Međutim, neinvanzivni test LIVIA otkriva da li beba ima neku genetičku nepravilnost iz samo 10 ml krvi majke! 

Ranije su postojale dve verzije testa: LIVIA Basic koji otkriva da li je kod ploda prisutna neka od najčešćih hromozomskih nepravilnosti koje izazivaju Daunov sindrom, Edvardsov sindrom, Patauov sindrom, nepravilnosti polnih hromozoma i LIVIA Plus koji detektuje isto što i Basic test ali dodatno i mikrodelecione sindrome i trizomije 9. i 16. hromozoma.

Međutim, sada postoje i LIVIA TEST ALL CHROMOSOMES koji pored svih tih nepravilnosti, otkriva SVE trizomije (1-22) i nepravilnosti polnih hromozoma i LIVIA TEST ALL CHROMOSOMES PLUS koji uz sve to obuhvata i mikrodelecione sindrome. Ukratko, LIVIA TEST ALL CHROMOSOMES PLUS JE NAJKOMPLETNIJI NEINVAZIVNI PRENATALNI TEST NA TRŽIŠTU.

Što je još bolje, kad se odlučite za ovaj test, imate potpuno besplatno savetovanje sa genetičarem, koji vam razjašnjava sve nedoumice koje možda imate.

Pored fantastičnog saopštavanja rezultata i njihove pouzdanosti, LIVIA ima još jednu prednost – IZVANREDNU CENU!

Livia Basic test sada, umesto za 560 evra, možete uraditi za samo 499 evra! Livia Plus test košta 650 evra, dok najsveobuhvatnija verzija Livia testa -  ALL CHROMOSOMES i  ALL CHROMOSOMES PLUS koštaju 699, odnosno 799 evra.

Od svih izdataka koje ćete tokom dočeka novog člana porodice imati, verujte da je svaki koji izdvajate za zdravlje i miran san vredniji od bilo kog drugog.

Više o detaljima testa u svakom trenutku možete pronaći na http://www.medigen.rs/prenatalni-test ili se potpuno besplatno posavetovati sa našim genetičarem putem ovog linka: http://www.medigen.rs/pozovite-geneticara