Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Sačuvajte matične ćelije vaše bebe i iskoristite popust od 200 eur!

03 Septembar 2019

O nekim stvarima ne vredi brinuti unapred, ali zdravlje najmlađih nije jedna od njih. Upravo zbog toga je, uz sve pripreme koje se podrazumevaju pred dolazak na svet novog člana porodice, važno obezbediti mu i zalog za buduće zdravlje i to u vidu čuvanja matičnih ćelija.

Ne postoji bolji način da zdravlje svojih najmilijih obezbedite na duge staze, jer se matičnim ćelijama leči više od 80 bolesti, između ostalog leukemija, mnogi tipovi malignih tumora, razni tipovi anemije. Čuvanjem matičnih ćelija obezbeđujete ne samo svoju bebu kojoj i pripadaju, nego i njenu braću i sestre, jer su oni najčešće kompatibilni primaoci transplantacije.

Iako su prednosti čuvanja matičnih ćelija vaše bebe jasne, odabir banke nije jednostavan jer ih na tržištu ima mnogo.

Međutim, treba da imate u vidu da savremena medicinska praksa preporučuje isključivo čuvanje matičnih ćelija koje su prethodno prošle kroz proces izdvajanja iz krvi pupčanika, ali tu uslugu ne nude sve banke na tržištu.

Srećom, Medigen je tu za vas, kao i naš partner Future Health banka koja skladišti uzorke izdvojenih matičnih ćelija koje su u svakom trenutku spremne za korišćenje.

To nije jedini razlog zbog kog poverenje treba da ukažete upravo nama. Naime, mi vam nudimo i poseban popust od čak 200 eur!

Iskoristite posebnu pogodnost i sačuvajte matične ćelije vaše bebe:

  • 20 godina čuvanja po ceni od 1690 eur
  • 25 godina čuvanja po ceni od 1890 eur

Osim republičke administrativne takse za izvoz krvi iz pupčanika koja se uplaćuje Ministarstvu zdravlja, ništa ne morate uplatiti unapred, nego tek kad se matične ćelije vaše novorođene bebe deponuju u banku i utvrdi njihov tačan broj i to po ceni jedinstvenoj na tržištu!

Pritom, vi birate u kojoj banci ćete čuvati matične ćelije svoje bebe, budući da Future Health ima svoje laboratorije i u Švajcarskoj i u Velikoj Britaniji, iz kojih će vam, u slučaju potrebe za primenom matičnih ćelija, uzorak poslati direktno onoj klinici koju ste odabrali za transplantaciju. Mi vam pružamo podršku i u tom slučaju i u okviru promotivnog paketa obezbeđujemo čak 20.000 evra za tu proceduru, kad god je potrebno.

Kako možete da ostvarite specijalan popust?

Pozovite naš call centar na brojeve +381 11 303 7000 i + 381 11 440 9981 i zakažite sastanak svakim radnim danom od 09h-19h. Sačekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Od nas dobijate ugovor na potpis i uz njega set za prikupljanje krvi iz krvi pupčanika, kao i uplatnicu za plaćanje izvozne takse Ministarstvu zdravlja. Savetujemo vam da set za prikupljanje krvi iz pupčanika čuvate na sobnoj temperaturi, blizu stvari koje ćete poneti sa sobom na porođaj i od tog trenutka ste spremni za vaš najvažniji dan!

Kad kucne čas…

Kad porođaj krene, uz sve potrepštine koje ste pripremili za porodilište, ponesite i set za prikupljanje matičnih ćelija koji smo vam obezbedili. Obavestite lekara i medicinsko osoblje da ste se odlučili na čuvanje matičnih ćelija i oni će uzorak prikupiti direktno na porođaju.

Zatim nas pozovite na brojeve +381 11 303 7000 i +381 11 440 9981 i mi ćemo bez obzira na to da li je radni dan, vikend ili praznik, preuzeti set i svu dalju brigu o vašem uzorku.

Mi šaljemo uzorak putem ovlašćene kompanije za transport biološkog materijala DHL u Veliku Britaniju ili Švajcarsku, po vašem izboru. Transportni set je obeležen posebnim pakovanjem i ne podleže rentgenskom zračenju.

Sedam dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika, kontaktiraćemo vas kako bismo vam javili preliminarne rezultate o broju matičnih ćelija i tek tad vam poslati instrukcije za plaćanje po promotivnoj ceni.

Trideset dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika u banku matičnih ćelija, poslaćemo vam sertifikat o broju matičnih ćelija iz krvi pupčanika vaše bebe.

Od tada, mirno spavajte (ako vam beba to dopušta), jer mi brinemo o budućem zdravlju vaše porodice!