Telefon: +381 11 303 7000; +381 11 440 9982

Radno vreme: Radnim danima od 09:00h do 19:00h

Prenatalni test za utvrđivanje očinstva

Saznali ste da ste u drugom stanju ali imate dileme po pitanju očinstva?

Da li ste znali da odgovor na ovo pitanje možete dobiti već od 8. nedelje trudnoće i to potpuno bezbedno za vas i vašu bebu?

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji pomoću koje se slobodna DNK bebe izoluje iz  majčine krvi, prenatalnim testom za utvrđivanje očinstva na neinvazivan način dobijate brz i precizan odgovor na ovo veoma važno pitanje pre rođenja vašeg deteta.

Prenatalni test za utvrđivanje očinstva radi se u laboratoriji u Americi koja ima sve neophodne akreditacije. Naša partner laboratorija je jedina ustanova čiji prenatalni test za utvrđivanje očinstva je validiran i publikovan  - NAŠEM TESTU MOŽETE DA VERUJETE.

 

 

Šta je prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva?

Prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva predstavlja najsavremeniji način da se otkrije ko je otac deteta, i pre nego što se beba rodi. Uzimanjem uzorka majčine krvi i uzorka krvi/ bukalnog brisa potencijalnog oca, se na neinvazivan način, potpuno bezbedno određuje da li je testirana osoba otac deteta ili nije.

Šta tačno pojam ,,neinvazivan,, znači?

Sve do skora, jedini način da se utvrdi očinstvo pre rođenja bebe bilo je moguće  putem prikupljanja amnionske tečnosti  pomoću igle, ubodom u stomak (amniocentezom) koja je invazivna procedura i koja sa sobom nosi određene rizike. Pojam ,,neinvazivan,, znači da više nije neophodno prikupljanje amnionske tečnosti  već jednostavnim uzimanjem majčine krvi i krvi potencijalnog oca, potpuno pouzdano se može utvrditi ili isključiti očinstvo.

Kako prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva funkcioniše?

Prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva analizira slobodnu dnk fetusa koja se nalazi u krvi majke. Ova slobodna dnk fetusa prisutna je u majčinoj krvi već od 8.nedelje trudnoće. Zahvaljujuću naprednoj tehnologiji DDC laboratorija u Americi kreira DNK profil fetusa koji upoređuje njegov DNK profil sa DNK profilom potencijalnog oca.

Da li prethodna trudnoća može da utiče na ishod neinvazivnog prenatalnog testa za utvrđivanje očinstva?

Prethodna trudnoća neće uticati na ishod prenatalnog neinvazivnog testa za utvrđivanje očinstva. Kada se dete rodi, slobodna dnk bebe nestaje iz majčinog krvotoka unutar nekoliko sati. Upravo zbog toga, prethodna trudnoća ne može uticati na ishod prenatalnog neinvazivnog testa za utvrđivanje očinstva.

PREDNOSTI LIVIA TESTA ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA

  • POUZDANOST TESTA – DDC laboratorija u kojoj se LIVIA test za utvrđivanje očinstva radi, poseduje 7 akreditacija koje su dokaz kvaliteta i pouzdanosti samog testa. Možete biti spokojni je je neinvazivan LIVIA test za utvrđivanje očinstva najpouzdaniji neinvazivan prenatalni test za utvrđivanje očinstva u svetu!
  • KONTROLA KVALITETA – Kompletan proces testiranja se obavlja u DDC laboratoriji gde se od početka do kraja sprovodi kontrola čitavog procesa. DDC je jedna od najpoznatijih laboratorija u svetu čiji su nalazi testa prihvaćeni na sudu. NAŠEM TESTU MOŽETE VEROVATI.
  • Prenatalni test za utvrđivanje očinstva se može uraditi već od 8. nedelje trudnoće
  • POUZDANOST TESTA je 99,9%
  • REZULTATI SU GOTOVI ZA 10 DANA
  • Ukoliko želite možete zakazati razgovor sa našim genetičarem
  • Opciono možemo uraditi utvrđivanje pola