Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

10 godina gratis čuvanja matičnih ćelija u Future Health banci!

16 Decembar 2021
10 godina gratis čuvanja matičnih ćelija u Future Health banci!

Iskoristite našu novogodišnju promotivnu ponudu i potpišite ugovor za čuvanje matičnih ćelija vaše bebe.

Uz bilo koju opciju čuvanja matičnih ćelija od nas dobijate 10 godina gratis! Ponuda je vremenski ograničena i traje do 15.01.2022. godine!

Ukoliko ste u drugom stanju i razmišljate da sačuvate matične ćelije, kontaktirajte nas kako biste dobili sve informacije a svaka trudnica koja potpiše ugovor do 15.01.2022.godine, od nas će dobiti 10 godina gratis nezavisno od toga kada je planirani termin porođaja.

O nekim stvarima ne vredi brinuti unapred, ali zdravlje najmlađih nije jedna od njih. Upravo zbog toga je, uz sve pripreme koje se podrazumevaju pred dolazak na svet novog člana porodice, važno obezbediti mu i zalog za buduće zdravlje i to u vidu čuvanja matičnih ćelija.

Ne postoji bolji način da zdravlje svojih najmilijih obezbedite na duge staze, jer se matičnim ćelijama leči više od 80 bolesti, između ostalog leukemija, mnogi tipovi malignih tumora, razni tipovi anemije. Čuvanjem matičnih ćelija obezbeđujete ne samo svoju bebu kojoj i pripadaju, nego i njenu braću i sestre, jer su oni najčešće kompatibilni primaoci transplantacije.

Iako su prednosti čuvanja matičnih ćelija vaše bebe jasne, odabir banke nije jednostavan jer ih na tržištu ima mnogo.

Međutim, treba da imate u vidu da savremena medicinska praksa preporučuje isključivo čuvanje matičnih ćelija koje su prethodno prošle kroz proces izdvajanja iz krvi pupčanika, ali tu uslugu ne nude sve banke na tržištu.

Srećom, Medigen je tu za vas, kao i naš partner Future Health banka koja skladišti uzorke izdvojenih matičnih ćelija koje su u svakom trenutku spremne za korišćenje.

Iskoristite posebnu pogodnost i sačuvajte matične ćelije vaše bebe:

  • 20 godina + 10 godina gratis čuvanja po ceni od 1890 eur
  • 25 godina + 10 godina gratis čuvanja po ceni od 2090 eur

Takođe, omogućili smo vam plaćanje na 6 mesečnih rata bez odlaska u banku!

Osim republičke administrativne takse za izvoz krvi iz pupčanika koja se uplaćuje Ministarstvu zdravlja, ništa ne morate uplatiti unapred, nego tek kad se matične ćelije vaše novorođene bebe deponuju u banku i utvrdi njihov tačan broj i to po ceni jedinstvenoj na tržištu!

Pritom, vi birate u kojoj banci ćete čuvati matične ćelije svoje bebe, budući da Future Health ima svoje laboratorije i u Švajcarskoj i u Velikoj Britaniji, iz kojih će vam, u slučaju potrebe za primenom matičnih ćelija, uzorak poslati direktno onoj klinici koju ste odabrali za transplantaciju. Mi vam pružamo podršku i u tom slučaju i u okviru promotivnog paketa obezbeđujemo čak 20.000 evra za tu proceduru, kad god je potrebno.

Kako možete da ostvarite specijalan popust?

Pozovite naš call centar na brojeve +381 11 303 7000 i +381 11 440 9981 i zakažite sastanak svakim radnim danom od 09h-19h. Sačekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Od nas dobijate ugovor na potpis i uz njega set za prikupljanje krvi iz krvi pupčanika, kao i uplatnicu za plaćanje izvozne takse Ministarstvu zdravlja. Savetujemo vam da set za prikupljanje krvi iz pupčanika čuvate na sobnoj temperaturi, blizu stvari koje ćete poneti sa sobom na porođaj i od tog trenutka ste spremni za vaš najvažniji dan!