Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Prenatalni test za utvrđivanje očinstva

Saznali ste da ste u drugom stanju ali imate dileme po pitanju očinstva?

Da li ste znali da odgovor na ovo pitanje možete dobiti već od 10. nedelje trudnoće i to potpuno bezbedno za vas i vašu bebu?

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji pomoću koje se slobodna DNK bebe izoluje iz majčine krvi, prenatalnim testom za utvrđivanje očinstva na neinvazivan način dobijate brz i precizan odgovor na ovo veoma važno pitanje, pre rođenja deteta.

Prenatalni test za utvrđivanje očinstva radi se u laboratoriji u Americi koja poseduje sve neophodne akreditacije. Naša partner laboratorija je jedina ustanova čiji prenatalni test za utvrđivanje očinstva je validiran i publikovan - NAŠEM TESTU MOŽETE DA VERUJETE.


Šta je prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva?

Prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva predstavlja najsavremeniji način da se otkrije ko je otac deteta, i pre nego što se beba rodi. Uzimanjem uzorka majčine krvi i uzorka krvi/ bukalnog brisa potencijalnog oca, se na neinvazivan način, potpuno bezbedno određuje da li je testirana osoba otac deteta ili nije sa preciznoću od 99,9%!


Šta tačno pojam "neinvazivan" znači?

Sve do skora, jedini način da se utvrdi očinstvo pre rođenja bebe bilo je moguće putem prikupljanja amnionske tečnosti pomoću igle, ubodom u stomak (amniocentezom) koja je invazivna procedura i koja sa sobom nosi određene rizike. Pojam ,,neinvazivan,, znači da više nije neophodno prikupljanje amnionske tečnosti već jednostavnim uzimanjem majčine krvi i krvi potencijalnog oca, potpuno pouzdano se može utvrditi ili isključiti očinstvo.


Kako prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva funkcioniše?

Prenatalni neinvazivni test za utvrđivanje očinstva analizira slobodnu dnk fetusa koja se nalazi u krvi majke. Ova slobodna dnk fetusa prisutna je u majčinoj krvi već od 10.nedelje trudnoće. Zahvaljujuću naprednoj tehnologiji, DDC laboratorija u Americi kreira DNK profil fetusa i upoređuje njegov DNK profil sa DNK profilom potencijalnog oca.


Da li prethodna trudnoća može da utiče na ishod neinvazivnog prenatalnog testa za utvrđivanje očinstva?

Prethodna trudnoća neće uticati na ishod prenatalnog neinvazivnog testa za utvrđivanje očinstva. Kada se dete rodi, slobodna dnk bebe nestaje iz majčinog krvotoka unutar nekoliko sati. Upravo zbog toga, prethodna trudnoća ne može uticati na ishod prenatalnog neinvazivnog testa za utvrđivanje očinstva.

PREDNOSTI NEINVAZIVNOG PRENATALNOG TESTA ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA

  • POUZDANOST TESTA – DDC laboratorija u kojoj se neinvazivni prenatalni test za utvrđivanje očinstva radi, poseduje 6 akreditacija koje su dokaz kvaliteta i pouzdanosti samog testa. Možete biti spokojni je je neinvazivan prenatalni test za utvrđivanje očinstva visoko pouzdan neinvazivan prenatalni test za utvrđivanje očinstva sa preciznošću od 99,9%!
  • KONTROLA KVALITETA – Kompletan proces testiranja se obavlja u DDC laboratoriji gde se od početka do kraja sprovodi kontrola čitavog procesa. DDC je jedna od najpoznatijih laboratorija u svetu čiji su nalazi testa prihvaćeni na sudu. NAŠEM TESTU MOŽETE VEROVATI.
  • Neinvazivni prenatalni test za utvrđivanje očinstva se može uraditi već od 10. nedelje trudnoće
  • POUZDANOST TESTA je 99,9%
  • REZULTATI SU GOTOVI ZA 10-12 DANA
  • Ukoliko želite možete se informisati putem našeg call centra
  • Opciono možemo uraditi utvrđivanje pola

AABB Accredited
CAP Accredited
NATA Accreditation
CLIA Accreditation
ANAB Accredited
Ministry of Justice