Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Pažnja: Neko pokušava da zavara roditelje koji žele da sačuvaju matične ćelije!

16 Avgust 2017
Pažnja: Neko pokušava da zavara roditelje koji žele da sačuvaju matične ćelije!

Kada vam neko na čuvanje poveri zalog za budućnost svoje porodice, tog posla se morate prihvatiti sa zahvalnošću i ogromnom odgovornošću. Upravo to je razlog zbog kog Medigen od svog osnivanja s najvećom brigom vodi računa o svim svojim klijentima, ali i o konkurenciji, znajući da sve one koji se bave tako osetljivim stvarima koje idu u prilog zdravlju budućih naraštaja treba poštovati i uvažavati.

Međutim, ne osećaju svi takvu odgovornost i lojalnost.

Nedavno je na jednom sajtu objavljen tekst iz pera jedne od konkurentskih kompanija u kom se tobože apeluje na čitaoce da vode računa kome poveravaju matične ćelije na čuvanje. Tu se navodi, kako piše, „tipičan primer“ banke koja je prestala sa radom, a da to, navodno, niko nije znao.

U tekstu stoji da je Future Health Banka iz Engleske u likvidaciji.

Pošto ni do sad nismo praktikovali da se na tako nemoralan način razračunavamo s konkurencijom, to nećemo činiti ni od sad i nećemo objaviti naziv kuće koja stoji iza ovog nadasve netačnog teksta.

Vas molimo da uvažite nekoliko činjenica i naš zvanični demanti:

Future Health d.o.o. iz Beograda o kojoj se govori u tekstu je BILA direktno predstavništvo banke matičnih ćelija Future Health iz Velike Britanije. Odlukom vlasnika, distributerstvo je prepisano firmi Medigen d.o.o. koja je neometano nastavila poslovanje banke. U ovom slučaju, iskorišten je samo sličan naziv, kako bi se čitaoci naveli na pomisao da je cela banka matičnih ćelija u likvidaciji, što naravno, nije istina.

U likvidaciji koja je prema zvaničnim dokumentima APR-a završena 17.03.2017. godine je samo distributerska firma Future Health d.0.0., kojoj je nekada bilo povereno poslovanje Future Health banke na teritoriji Srbije, a tu ulogu sada ima firma Medigen d.o.o.

Dakle, šta treba da uradite kada proveravate banku kojoj poveravate čuvanje matičnih ćelija svoje bebe?

Ne posećujte nasumične sajtove o roditeljstvu, pa čak ni sajtove samih firmi. Vaša destinacija treba da bude sajt Ministarstva zdravlja Republike Srbije, na kom je jasno navedeno koje su registrovane banke u Srbiji i koji predstavnici imaju dozvolu za izvoz matičnih ćelija.

http://www.zdravlje.gov.rs/showpage.php?id=272

Ako se odlučite za firmu Medigen, koji je kako se može videti na priloženom linku, zvanični zastupnik kompanije Future Health Technologies sa sedištem u Notingemu, možete biti bez brige, jer se ugovor o skladištenju matičnih ćelija potpisuje isključivo direktno između banke i roditelja, što predstavlja najveću pravnu sigurnost za vas.

Istinski žalimo zbog toga što je nečija loša namera neke roditelje, makar na kratko, dovela u zabludu da su budućnost svoje porodice poverili tome ko toga nije vredan. Marketinški trikovi s ciljem ostvarivanja profita na račun konkurencije nikada nije i nikada neće biti deo strategije kompanije Medigen.

O našoj relevantnosti, transparentnosti i fer odnosu najbolje svedoči ogroman broj zadovoljnih korisnika, ali i sajtovi relevantnih institucija, poput Ministarstva zdravlja i APR-a.

Na posletku, svako u bilo kom trenutku u Medigenu, može dobiti sve neophodne informacije i dokumentaciju na uvid i to potpuno besplatno, pre nego što se odluči za naše usluge.

Uvek na strani dobra,

Vaš Medigen