Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Banka matičnih ćelija sa najviše akreditacija na svetu!

24 Mart 2017
Banka matičnih ćelija sa najviše akreditacija na svetu!

Future Health Biobank, sa kojom Medigen uspešno sarađuje, zvanično je postala banka matičnih ćelija sa najviše akreditacija na svetu!

Poslednje u nizu priznanja za Future Health je AABB akreditacija, zahvaljujući kom je prevazišla sve ostale banke matičnih ćelija i postala lider kvaliteta u industriji.

Smeštanjem laboratorija u Veliku Britaniju i Švajcarsku, Future Health banka matičnih ćelija je ispunila  najstrože zahteve na svetskom tržištu i dala još jednu garanciju da korisnici uvek dobijaju uslugu najvišeg kvaliteta.

Štaviše, Future Health je jedina laboratorija u Švajcarskoj sa Swissmedic licencom, kao banka ljudskog tkiva za transplantacije i proizvode transplantacija, kao i sa Swissmedic GMP akreditacijom.

Laboratorija u Velikoj Britaniji takođe je nagrađena licencom Human Tissue Authority, akreditacijom Regulatorne agencije za lekove i druge medicinske proizvode, ISO 9001, pa čak i Kraljičinom nagradom za preduzetništvo.

U obrazloženju najnovijeg priznanja stoji da Future Health „promoviše najviše standarde u medicinskom, tehničkom i administrom pogledu, naučnim istraživanjima, kliničkoj primeni i edukaciji“.

„Svi mi u Future Health Biobank smo oduševljeni zbog dobijanja AABB akreditacije. Naš cilj je oduvek bio da klijentima pružimo najviši mogući kvalitet usluge. Ponosan sam što mogu da kažem da smo napravili još jedan korak ka boljem kvalitetu i izuzetnosti u našoj industriji. To što smo zvanično priznati od tako velikog broja vladinih agencija i uglednih regulatornih tela, najveći je kompliment našem radu“, rekao je Rodžer Dejnti, izvršni direktor Future Health Biobanke.

Future Health banka matičnih ćelija predstavlja najveću banku u Velikoj Britaniji sa više od 125.000 obrađenih i sačuvanih uzoraka matičnih ćelija. Za čuvanje matičnih ćelija u Future Health banci se odlučilo više od 75.000 porodica iz 75 različitih zemalja. 

Uzorci Future Health banke matičnih ćelija su prihvaćeni na svim Evropskim klinikama i odmah su spremni za upotrebu, zahvaljujući proceduri izdvajanja matičnih ćelija.

Troškovi transporta od banke matičnih ćelija do klinike specijalizovane za lečenje matičnim ćelijama za suu potpunosti pokriveni od strane Future Health-a.