Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Otkrivanje pola deteta je postalo mnogo zanimljivije!

21 Jun 2019
praktična žena pol bebe livia

Trudnoća izdaleka možda deluje kao najuzbudljiviji period za buduće roditelje, ali realnost je malo drugačija. Trudnički dani ispunjeni pitanjima bez odgovora, a često i strahom zbog neizvesne budućnosti i svih faktora koji mogu da utiču na kvalitet života bebe. Od strahova u trudnoći ne pate samo žene koje po prvi put čekaju dete, već i iskusne mame, zbog čega je Livia test sve češći izbor zabrinutih roditelja.

Iz samo 10 ml krvi, Livia test otkriva trizomije  21, 18. i 13. hromozoma (Daunov, Edvardsov i Patauov sindrom) kao i nepravilnosti polnih hromozoma i prisustvo Y hromozoma u slučaju blizanačkih trudnoća. Ako se odlučite za Livia Test Plus, već u 10. nedelji trudnoće se može otkriti mikrodelecioni sindrom i trizomije 9. i 16. hromozoma, dok vam paket Livia Test All Chromosomes Plus omogućava otkrivanje svih trizomija (1-22) i nepravilnosti polnih hromozoma, a Livia Test All Chromosomes Plus uz sve to otkriva i mikrodelecione sindrome.

Ovaj test će vam pomoći da dobijete odgovore koje očajnički tražite, nakon čega možete bezbrižno nastaviti trudnoću. Ovim testom dobićete takođe i odgovor na još jedno veoma bitno pitanje, a to je naravno pol bebe. Za buduće roditelje smo spremili posebno iznenađenje, pa ćete pol novog člana porodice saznati na zanimljiv način.

Nakon što smo Livia testom uklonili sve brige, mladi roditelji žele da u potpunosti uživaju u preostalim danima trudnoće, zbog čega je mala proslava povodom saznanja pola nezaobilazna.

Na vama je samo da napravite malo okupljanje na željenoj lokaciji, gde ćete pozvati sve bliske osobe koji takođe nestrpljivo čekaju ovu informaciju. Oslobodite memoriju na telefonima ili postavite kamere kako biste ovekovečili momenat koji nećete želeti da zaboravite.

Informacija će vam stići u zabavnom ljubičastom balonu. Kada ga probušite, iz njega će izleteti mnoštvo malih ružičastih ili plavih balona, u zavisnosti od toga kog je pola vaša beba. Ovo je i divan način da starije bate i seke zainteresujete za prinovu, koja će za par meseci ući u vaš dom.

Zašto pol vaše bebe saznati u dosadnoj ordinaciji ili sa običnog papira, kada možete napraviti spektakl u kojem će uživati i kojem će se sa vama iskreno radovati svi vaši najmiliji?