Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Postani član Livia kluba trudnica u kojem svako dobija nagradu!

09 Septembar 2020
naslovna slika za članka Livia klub trudnica

Prijateljstva se rađaju na milion različitih načina, a svako pravo prijateljstvo je izvor ljubavi i podrške. Bilo da vam se događaju lepe ili ružne stvari u životu, uvek se možete osloniti na svoje prave prijatelje. Ovo je neprocenjiv dar kada znate da pored porodice imate još nekoga ko će vam pružiti podršku u svakom trenutku.

Čekati bebu je velika stvar. A podeliti uzbuđenje i radost sa svojom drugaricom je neverovatan događaj koji obema ostaje u najlepšoj uspomeni za ceo život. Dobra drugarica zna sve vaše najvažnije priče, pa zašto i ovu ne biste podelili sa njom?

Neka i njena priča bude bezbrižna uz Livia prenatalni test koji pruža dragocene informacije o genetičkom zdravlju bebe. Livia je pravi izbor za sve buduće mame koje žele da se opuste i uživaju u trudnoći. Preporučuje se svim trudnicama - kako onima za koje postoji osnovana sumnja zbog određenih faktora rizika, tako i onima koje samo žele preventivno da se testiraju i provedu svoju trudnoću spokojno i bezbrižno. Test je apsolutno siguran i bezbedan i za majku i za bebu. Livia sa velikom preciznošću otkriva da li je kod ploda majke prisutna neka od najčešćih hromozomskih nepravilnosti. Optimalno vreme da se uradi prenatalni test Livia je od 10. do 12. nedelje trudnoće, kako bi se na vreme saznale sve neophodne informacije.

Medigen se potrudio da vaše prijateljstvo nagradi kroz naš Livia klub trudnica. Svaka trudnica koja je radila Livia prenatalni test, a preporuči ga svojoj drugarici, dobija od nas na poklon karticu u vrednosti od 2500 dinara za kupovinu u Aksa prodavnicama ili online shop-u. Trudna drugarica, kojoj je Livia test preporučen, dobija od nas na poklon 50€ popusta na bilo koju opciju prenatalnog testa!

Da biste postale članice našeg kluba, potrebno je u kontakt formi navesti:

  • ime i prezime
  • e-mail adresu
  • datum kad je radjen Livia prenatalni test
  • kome test preporučujtete (sa njenim kontakt telefonom)

Medigen je omogućio da ovaj najsavremeniji test možete preporučivati svakoj trudnoj drugarici i svaka od njih će dobiti 50€ popusta na Livia test, a vaš poklon na kartici za kupovinu biće uvećan za 2500 dinara nakon svake preporuke.

Obezbedite svojim drugaricama bezbrižno uživanje u trudnoći, a vi uživajte u kupovini u prodavnicama Aksa, koju vam je omogućio Medigen.