Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

ISO Akreditacija

Medigen je jedina kompanija u Srbiji koja usluge posredovanja i podrške iz oblasti genetičkih testiranja i čuvanja matičnih ćelija obavlja prema međunarodno priznatim standardima.

ISO 9001 2015ISO 27001 2013

Medigen d.o.o primenjuje i nastavlja da razvija efektivan sistem menadžmenta kvalitetom  prema ISO standardu 9001:2015, i efektivan sistem bezbednosti informacija koji je usaglašen sa zahtevima standarda ISO/IEC 27001:2013.

Šta znači ISO standard?

ISO je međunarodna organizacija koja se bavi standardizacijom u kojoj rade svi eminentni stručnjaci iz ove oblasti iz gotovo svih država sveta. To govori o samom značaju, kvalitetu donetih odluka i kontekstu važenja ovih standarda. ISO 9001:2015 predstavlja upravljački standard koji definiše pravila poslovanja cele organizacije u cilju zadovoljenja zahteva klijenata. ISO 27001:2013 predstavlja standard upravljanja bezbednošću informacija. Na ovaj način smanjen je rizik od gubitka i zloupotrebe podataka, što je od izuzetnog značaja za sve naše klijente, posebno zbog prirode usluga koje vam pružamo. Setifikacioni znak označava jedinu legitimaciju koju EU poznaje i priznaje.

Zašto je ISO standard važan za vas?

Kao kompanija koja je implementirala Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima ISO standarda 9001:2015 imamo za cilj da u našem poslovanju identifikujemo potrebe i očekivanja klijenata kao i svih učesnika koji učestvuju u procesu obezbeđivanja najvišeg mogućeg kvaliteta naših usluga. Sve kompanije sa kojima sarađujemo su međunarodno akreditovane. ISO akreditacija kompanije Medigen znači da ispunjavamo međunarodne strandarde kvaliteta. Samim tim, usluge posredovanja iz oblasti genetičkog testiranja i čuvanja matičnih ćelija koje pružamo su od samog početka procesa urađene prema međunarodnim standardima.