Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

3 koraka do prenatalnog testiranja

01

Pozovite nas

Kako biste dobili sve potrebne informacije pozovite naš call centar i zakažite Vaš termin za testiranje

Zakažite: +381 11 44 09 980  ili +381 69 30 44 382
02

Testiranje

Nakon što ste dobili sve informacije od ginekologa i genetičara i popunili zahtev za testiranje i informisani pristanak, pristupamo procesu vađenja krvi. Uzorak koji se daje na testiranje je 10 ml venske krvi trudnice. Pre samog testiranja možete slobodno konzumirati hranu i piće. Ukoliko primate primate fraxiparin u trudnoći, molimo vas da to naglasite prilikom zakazivanja vašeg termina za testiranje.

Proces vađenja krvi
03

Izdavanje rezultata

Krv se šalje na analizu u laboratorije BioRep u Italiji (Livia standard) ili Illumina u Americi (Livia plus i All Chromosome Plus). U zavisnosti od toga, rezultati testa biće Vam poslati u roku od 10 ili 12 dana od dana uzimanja uzoraka. Kontaktiraće vas naš genetičar kako bi vam protumačio rezultate testa.

U roku od 10 do 12 dana

Prednosti prenatalnog testa Livia

Test je u potpunosti bezbedan

Livia neinvazivni prenatalni test je u potpunosti bezbedan za vas i vašu bebu.

S obzirom da se samo uzima krv iz vaše vene, ne postoji nikakav rizik od gubitka kao što je to slučaj kod CVS-a, amniocenteze ili kordocenteze.

Potreban je samo uzorak krvi

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju je razvila Illumina, moguće je izolovati slobodnu bebinu DNK iz samo jedne epruvete vaše krvi!

Izolovana slobodna DNK bebe se analizira, kako bi se proverilo da li je vaša beba genetički zdrava, na testirane nepravilnosti hromozoma.

Rezultate testa tumači genetičar

Rezultate vašeg prenatalnog testa saopštiće vam i protumačiti naš genetičar sa višegodišnjim iskustvom u prenatalnom testiranju.

Usluge našeg genetičkog savetovališta su vam na raspolaganju i pre i nakon završenog prenatalnog testiranja.