Telefoni & Email

Adresa

Radno vreme

Genetsko savetovalište

Prijavite se

Matične ćelije u 3 koraka

Dragi roditelji,

Znamo da je porođajni period doba kada treba da donesete mnogo odluka vezano za prinovu koju očekujete. Proces prikupljanja, transporta obrade i čuvanja matičnih ćelija je složen proces, ali se naš tim potrudio da vam čitavu proceduru pojednostavi.

Matične ćelije u 3 koraka predstavlja jednostavni prikaz aktivnosti koje je potrebno roditelji da urade, kako bi sačuvali matične ćelije svoje bebe. Ostalo prepustite nama!

01

Potpišite ugovor i preuzmite set!

Zakažite sastanak:
+ 381 11 440 9980

Pozivanjem našeg call centra možete zakazati sastanak radnim danima u periodu od 09h-17h. Sačekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Uz potpisan ugovor o čuvanju matičnih ćelija i popunjenu medicinsku dokumentaciju, od nas ćete dobiti set za prikupljanje krvi iz pupčanika i uplatnicu za plaćanje izvozne takse Ministarstvu Zdravlja. Savetujemo vam da set za prikupljanje krvi iz pupčanika čuvate na sobnoj temperaturi, blizu stvari koje ćete poneti sa sobom na porođaj.

Sada ste spremni za vaš najvažniji dan!

02

Ponesite set na porođaj!

Obavestite Vašeg lekara i medicinsko osoblje!

  1. Kada krenete na porođaj obavezno sa sobom ponesite set za prikupljanje krvi iz pupčanika.
  2. Obavestite vašeg lekara i medicinsko osoblje da je potrebno da prikupe krv iz pupčanika jer želite da sačuvate matične ćelije.
  3. Lekari u svim bolnicama su obučeni za prikupljanje krvi iz pupčanika
03

Pozovite nas nakon porođaja

+381 11 440 9980

Nakon što se porođaj završi pozovite nas na +381 11 440 9980 ili  +381 11 440 9981 (i vikendom i praznicima) kako bismo preuzeli set iz bolnice. Sada možete da se opustite i sve ostalo prepustite nama!

Ostalo prepustite nama!

Bezbedan transport!

Nakon preuzimanja seta za prikupljanje krvi iz pupčanika iz bolnice, set šaljemo putem ovlašćene kompanije za transport biološkog materijala DHL u Veliku Britaniju ili Švajcarsku. Transportni set je obeležen posebnim pakovanjem i ne podleže rentgen zračenju.

Prijem u laboratoriju i obrada uzorka!

Nakon što je uzorak krvi iz pupčanika stigao u laboratoriju, stručni tim Future Health banke matičnih ćelija će obraditi uzorak po najvišim standardima, uraditi sve potrebne analize, izdvojiti matične ćelije i krioprezervirati ih.

Future Health banka matičnih ćelija izdvaja i čuva samo vitalne i upotrebljive CD34+ matične ćelije.

Izdavanje rezultata!

7 dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika, kontaktiraćemo vas kako bismo vam javili preliminarne rezultate o broju matičnih ćelija i poslati vam instrukcije za plaćanje.

30 dana od dana prijema uzorka krvi iz pupčanika u banku matičnih ćelija, kontaktiraćemo vas i poslati vam sertifikat o uspešnom skladištenju matičnih ćelija, sa tačnim brojem matičnih ćelija koje su izolovane iz krvi pupčanika vaše bebe.